Calella s’adhereix a Digiemprèn

5486489465

L’Ajuntament de Calella s’ha adherit a Digiemprèn, la plataforma de la Diputació de Barcelona que ofereix cursos online per digitalitzar els comerços. D’aquesta manera, comerciants, serveis, creadors i artesans calellencs podran accedir, de manera gratuïta, a la formació en línia que proporciona aquest lloc web.

Digiemprèn és un programa que disposa d’eines i informació online amb l’objectiu d’apropar els negocis al món digital.

Aquesta plataforma ofereix cursos de tres setmanes, enfocats a tractar els temes que afecten el comerç online, mitjançant vídeos tutorials, material descarregable i exercicis, així com amb fòrums d’usuaris i professors per a intercanviar informació, plantejar i atendre dubtes. A més, també disposa de miniguies, vídeos de 10 minuts amb consells sobre el dia a dia d’un negoci online.

Per formalitzar la inscripció, els interessats en realitzar algun curs hauran d’adreçar-se a www.digiempren.diba.cat. Per a qualsevol dubte, es pot contactar amb la plataforma a través del correu electrònic digiemprem@diba.cat o amb l’Oficina de Recuperació Econòmica de Calella a l’e-mail aj035.comerc@calella.cat.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat