L’Oficina d’Habitatge ofereix un servei de suport i assessorament per tramitar els ajuts al lloguer que concedeix la Generalitat

La Generalitat de Catalunya ha obert una línia d’ajuts al lloguer dirigida a les persones titulars d’un contracte de lloguer de l’habitatge habitual que s’han vist afectades per l’impacte econòmic de la COVID-19. La finalitat d’aquestes subvencions és ajudar a pagar total o parcialment la quota de lloguer o bé a cancel·lar els microcrèdits que s’hagin demanat a l’Institut de Crèdit Oficial (ICO).

L’import, que variarà segons la ubicació de l’habitatge, serà d’una quantia màxima de 750 euros mensuals i es podrà sol·licitar fins a 6 mesos de la renda de lloguer. El termini de presentació d’aquest ajut finalitzarà el 30 de setembre d’enguany. Amb aquestes subvencions la Generalitat pretén contribuir a minimitzar l’impacte econòmic que ha ocasionat la crisi del coronavirus.

Les sol·licituds es podran demanar telemàticament amb idCAT mòbil o presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge concertant cita prèvia mitjançant el telèfon 93 766 31 00 o el correu electrònic oficinahabitatge@calella.cat. Aquesta ofereix un servei de suport i assessorament a aquelles persones que tinguin dificultats per tramitar aquesta petició.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *