Candini “demana” als llogaters de locals comercials buits que ajustin preus

WhatsApp Image 2021-01-28 at 09.41.16

L’alcaldessa de Calella ha mogut fitxa davant la proliferació de locals comercials sense activitat. Una imatge de persianes abaixades que afebleix el sector local, quan sempre havia fet gala de ser un dels centres comercials a l’aire més potents de Catalunya. Per atacar una de les possibles causes, Candini ha explicat que s’ha posat en contacte amb alguns propietaris per exposar-los la conveniència d’ajustar els preus del lloguer a l’actual situació pandèmica.

Montserrat Candini ha agafat personalment el telèfon per contactar amb els propietaris i intentar que els locals comercials que estan tancats tornin a tenir activitat. Ho ha explicat al programa La Ciutat.

És evident que els propietaris han de ser sensibles als moments, que val més un lloguer baix amb una persiana oberta, que no unes perspectives que no es corresponen a la realitat (…) He fet trucades a propietaris que tenen la persiana abaixada, però certament pot fer el que cregui més adient.

L’alcaldessa ha dit que és la seva obligació com a cap del Govern Municipal fer les gestions necessàries per revertir una situació que afecta directament a un dels sectors claus de l’economia productiva de Calella. En aquest sentit, i al fil de la crisi del coronavirus, el consistori va impulsar la creació de la Taula de Comerç Local, que ha celebrat tres reunions. En aquest espai es debat i s’acorda l’estratègia de revitalització del sector. Candini ha celebrat el tarannà constructiu i propositiu de tots els integrants i ha avançat una de les accions que es portaran a terme aquest 2021.

Posar publicitat als autobusos de la línia de bus intermunicipal que uneix Calella amb l’Hospital de Blanes. Ja tenim tancada la campanya. Però insisteixo molt en el tarannà positiu i propositiu de la taula, i treballar així és un plaer.

Al marge d’això, l’alcaldessa ha recordat que des de les àrees de Recuperació Econòmica i de Comerç es dona suport i assessorament continuat a totes les empreses i emprenedors de Calella per adaptar els seus negocis a la nova realitat.

Ens estem preparant cada vegada més per anar amb un paquet de serveis per ajudar al màxim als comerciants i a tots els autònoms. A tothom.

L’assessorament des de l’àrea de Recuperació Econòmica es fa de forma individualitzada i s’encamina a empresaris i emprenedors a tenir la formació i els coneixements adequats per adaptar el seu negoci a l’entorn digital.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat