Candini: “El nom de PDeCAT ha generat confusió”

L’alcaldessa de Calella, Montserrat Candini, que concorria a les eleccions de la mà del PDeCAT en un lloc simbòlic a la llista, ha lamentat que finalment el seu partit no hagi pogut treure representació al Parlament. L’endemà de les eleccions, Candini ha assegurat que els ha faltat temps per explicar el seu projecte i model de país i ha apuntat al canvi de nom com a un possible element de confusió entre els seus votants.

Candini assegura que anomenar-se Junts per Calella, en l’àmbit local, i concórrer a les eleccions amb el nom de PDeCAT, no els ha beneficiat. De fet tot el contrari, Candini explica que ha generat confusió perquè diu que molta gent ha votat Junts per Catalunya pensant que era el seu partit.

Amb el tema dels noms la gent s’ha confós. He rebut molts missatges dient que molta gent ha votat Junts pensant que jo hi era en aquella llista. El nostre grup municipal es diu Junts per Calella i això ha confós a la gent. Ens ha faltat temps per poder explicar el nostre projecte i model de país amb més tranquil·litat.

Malgrat no treure representació, Candini ha assegurat que el PDeCAT continuarà fort gràcies als més de 170 alcaldes que tenen arreu del territori i als 4 diputats del Congrés.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Carles ha dit:

    La gent en general té clar el que ha votat excepte els enganyats per aquesta senyora que ho han fet al PdCAT. Visca l’enfonsament del PdCAT!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *