Candini, entre els dirigents del PDECat afectats pel règim d’incompatibilitats del partit

pdecat

La quëstió del compliment del règim d’incompatibilitats de càrrecs aprovat en el congrés funcional del PDECat podria abordar-se en el Consell Nacional que se celebrarà demà, tal i com apunten informacions periodístiques. En el cas dels membres de la direcció executiva, entre els quals hi ha l’alcaldessa de Calella, s’estableix que només poden ostentar un càrrec. Montserrat Candini és també diputada al Parlament de Catalunya per Junts pel Sí.

Aquest pot ser un dels punts controvertits del Consell Nacional que el PDECat celebrarà demà a Barcelona. No obstant això, els estatuts del partit demòcrata també permet l’aprovació d’exepcions al règim d’incompatibilitats.

Després del congrés del mes de juliol, la direcció del partit demòcrata es va donar un termini de sis mesos per complir el règim de compatibilitats, que afectaria a quatre dels dotze membres de la direcció executiva. A més de Candini, que és alcaldessa i diputada; també a Lluís Guinó, Albert Batet i Elsa Artadi.

El Consell Nacional aprovarà també aquest dissabte la posada en marxa de la fundació del PDECat, que prendrà de base la plataforma de l’expresident Artur Mas per eixamplar la base del sobiranisme.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat