Candini no tanca la porta a la reelecció

candini

L’alcaldessa Montserrat Candini no descarta tornar-se a presentar com a cap de llista del PDeCAT a les eleccions municipals del 2023. Ho ha anunciat la mateixa alcaldessa aquest matí en una entrevista al programa La Ciutat, on Candini ha reconegut que la pandèmia de la Covid ho ha capgirat tot i que en aquest mandat no s’han pogut executar tots els projectes que li haguessin agradat. Assegura que no han estat quatre anys fàcils i que no es pot comptabilitzar com un mandat normal, amb encara moltes coses a fer. Amb tot, però, ha dit que la decisió encara no està presa i que li cal temps per reflexionar.

Només prendre posició del càrrec per tercer cop consecutiu, el 15 de juny del 2019, Candini assegurava que aquesta el seu darrer mandat al capdavant del consistori, després de més de 10 anys. La pandèmia de la Covid, però, va arribar uns mesos més tard i va fer capgirar tots els plans del Govern Municipal i de l’alcaldessa. És per això que ara Candini tornar a posar-se a disposició del partit i no descarta la reelecció.

Sempre vaig dir dues legislatures, però alhora sempre havia dit, dues legislatures de 5 anys, és a dir 10 anys naturals. Aquesta legislatura no ha estat fàcil, vam començar el 2019 i el 2020 ja ens va arribar la covid. Em poso a disposició del partit per si creuen que realment no ha estat una legislatura normal.

Segons l’alcaldessa l’actual mandat està sent el més complicada de totes. Durant el 2020 el consistori es va paralitzar per fer front a una crisi sanitària que va derivar en una d’econòmica. L’any 2021 tampoc no ha estat un any normal, on totes les forces s’han continuat enfocant cap a la recuperació econòmica i social de la ciutat. És per això que diu que en aquest mandat quedaran moltes coses per fer, amb menys de dos anys per executar tots els projectes que contemplaven.

El 2020 no vam poder fer res i aquest 2021, com? I de quina manera? (…) Ha estat un mandat molt difícil, d’aquests quatre anys no arribarem als dos anys com a molt, des del punt de vista del grau d’execució de projecte. No em vull precipitar ara mateix anunciar una cosa que encara estic reflexionant.

Montserrat Candini és la primera alcaldessa de la ciutat de Calella. Va accedir al càrrec l’any 2011 amb Convergència i Unió. Va revalidar-lo l’any 2015 i l’any 2019 amb el suport del PSC, que va entrar al Govern Municipal.

Al marge de la decisió de l’alcaldessa, Candini també ha confirmat que el PDeCat ja té un candidat lligat des de fa temps.

Recupera l’entrevista a Montserrat Candini al programa La Ciutat:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat