Càritas revertirà el valor de les entrades de Festa Major en favor de les persones vulnerables

L’alcaldessa i el tinent d’Alcaldia de Política Social han fet l’entrega a Càritas Calella del xec solidari amb la recaptació íntegra de la venda d’entrades dels espectacles de Festa Major de la Minerva 2021. Un donatiu de 17.420,29 euros que l’entitat benèfica destinarà a finançar els projectes d’ajuda i assessorament que duu a terme a la ciutat en favor de les persones en situació de vulnerabilitat. L’acte va tenir lloc ahir a l’edifici consistorial i hi van assistir el president i el tresorer de Càritas Calella, Antoni Borràs i Josep Vidal, respectivament.

Josep Vidal, tresorer de Càritas Calella, ha explicat que el donatiu els permetrà equilibrar les finances de l’entitat.

És una xifra important i d’entrada agrair el gest de l’Ajuntament de Calella (…) El 2020 vam arrossegar un dèficit, però no vam deixar de complir amb tots els compromisos d’ajuts. Això ens eixuga el dèficit de l’any passat i part del d’aquest, i així seguir fent coses.

Càritas Calella dona suport econòmic, alimentari i afectiu a persones en situació de vulnerabilitat, amb programes específics per a famílies i el col·lectiu de gent gran. A més, també disposa d’un servei d’assessorament jurídic gratuït. L’entitat és molt activa en l’organització d’iniciatives solidàries, com ara el Gran Recapte, que enguany es farà els dies 19 i 20 de novembre i repetint el format del 2020.

En una nota de premsa, l’Ajuntament de Calella reitera la seva aposta i el seu “compromís amb la cultura com a motor de canvi per ajudar als que més ho necessiten”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *