Comença el Gran Recapte més necessari

WhatsApp-Image-2019-11-22-at-11.30.01-e1574421937455-720x340

Des d’avui fins al 13 de desembre es pot col·laborar en el Gran Recapte organitzat pel Banc dels Aliments i que enguany se celebra de manera virtual. En aquest sentit, les donacions aquest any seran econòmiques i es podran fer de manera virtual a través del web de l’entitat o presencialment a les caixes dels establiments col·laboradors. Aquest divendres i dissabte, 20 i 21 de novembre, es reforçaran alguns supermercats amb la presència de voluntariat, que explicarà la importància de seguir col·laborant. L’objectiu d’enguany és aconseguir 6.000 tones d’aliments. A Calella es podran fer donacions als principals supermercats.

Són el Mercadona i el Bon Preu, on aquest cap de setmana hi seran els voluntaris, el Consum del carrer Sant Josep, el Caprabo del carrer Turisme, el Dia de l’N-II i del carrer Sant Pere i a l’Spar del carrer Església. Les persones interessades a col·laborar tan sols hauran de dirigir-se a la caixa i comprar un tiquet de 5,10,20 o 50 euros. Tot plegat per minimitzar el risc de contagi. Ho ha explicat el tresorer de Càritas, Josep Vidal.

Només hi haurà voluntaris divendres i dissabte al Bon Preu i al Mercadona, als altres supermercats és qüestió de demanar-ho als caixers que es vol col·laborar, llavors es demana els tiquets que poden ser de 5,10,20 o 50, o si es vol més doncs més. Un cop finalitzat el cap de setmana es podran seguir fent donacions a través del web del banc.

Vidal ha tornat a recordar la importància de col·laborar en aquest Gran Recapte més necessari que mai. I és que la demanada a Càritas Calella ha augmentat en un 80% només durant aquest 2020. 

El nombre de famílies ateses a l’economat va en creixement, estem atenent unes 870 famílies que són un 80% més que l’any passat. Aquestes famílies són 2.276 persones o sigui que aquest any es necessita més que mai que la gent col·labori.

A més de les donacions a través de la web i dels bons d’1 a 50 euros a les caixes dels supermercats, o bé de l’import que es desitgi aportar, també s’incorpora el pagament per Bizum amb el codi 33596 i els codis QR en cartells publicitaris que redirigeixen a la web per fer les donacions.

 

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat