Cauen els ingressos per Covid a l’Hospital de Calella

HOSPITAL 1

Continua a la baixa el nombre de pacients ingressats en els centres de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. Segons el darrer recompte hi ha 26 persones ingressades per coronavirus a Calella, 11 menys que dilluns 22 de febrer: 10 a l’Hospital Sant Jaume i 16 al sociosanitari. Segons reporta la Corporació en el seu darrer informe sobre la incidència del virus als seus centres, no s’ha produït cap defunció.

Si dilluns hi havia 37 pacients Covid ingressats als centres calellencs de la Corporació, aquest dijous a la tarda la xifra ha baixat fins als 26. Al Sant Jaume, on hi ha 10 persones ateses, s’han registrat 2 ingressos, i 10 altes, una de les quals és un trasllat en un altre centre sanitari, 4 trasllats al sociosanitari i dos corresponen a pacients que ja han negativitzat, però continuen ingressats al centre.
En el recurs sociosanitari, respecte a l’últim recompte, s’han registrat 5 ingressos, 4 dels quals són pacients derivats de la Unitat de Medicina Interna de l’hospital. També s’han comptabilitzat 7 altes, 6 de les quals són pacients que han negativitzat, però han de continuar ingressats al centre.

Pel que fa als professionals sanitaris que han donat positiu i estan en aïllament, comptant tots els centre de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, n’hi ha un total de 6.

Els indicadors epidemiològics també continuen a la baixa

El risc de rebrot es manté en els 130 punts, en un nivell alt; mentre que la taxa de reproducció de l’epidèmia continua per sota de l’1, deixant enrere la fase d’expansió. Ara mateix, i segons dades del grup de recerca BIOCOM-SC de la UPC, és de 0,92.

RISC REBROT

A Calella, en els últims 7 dies s’han diagnosticat 14 casos amb prova PCR i test d’antígens. L’acumulat dels darrers 15 dies és de 27 casos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat