Avui coneixerem qui serà Premi Ciutat de Calella 2017

La gala es farà a la Sala Mozart i començarà a les 10 del vespre. Radio Calella Televisió transmetrà en directe la lectura dels guanyadors i l’entrega del guardó als premiats i els parlaments a partir de les 22:40h al web de Radio Calella Televisió i través de youtube i facebook live.

premiciutatdecalella (1)Encetarà la gala la projecció d’un video que forma part del programa de televisió El Trapasser i un monòleg relacionat amb el programa. Tot seguit s’iniciarà l’entrega del guardó, una escultura del calellenc Jordi Alcaraz, el que significa una onada.

350 calellencs han votat durant aquest últim mes
Els calellencs han pogut decidir entre dos candidats individuals i tres entitats, en tant que el premi està convocat en doble categoria. Els nominats són en la categoria individual, Jaume Pruna, el president del Grup Pa, Vi i Moltó; i Jordi Feliu, músic i compositor. En la categoria d’entitat, Amics de la Poesia, organitzadors dels Jocs Florals; el Club de Futbol Calella, que aquest any celebra el seu centenari, i l’Equip de Suport d’Atenció Domiciliària de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *