Christian Negre és la tercera incorporació a la candidatura electoral de Junts per Calella

La candidatura de Montserrat Candini ha anunciat aquest matí la tercera de les incorporacions a la llista de Junts per Calella per a les eleccions municipals del pròxim mes de maig. És la de Christian Negre, docent amb quasi 20 anys de carrera en matèries com l’anglès, l’educació artística i les tecnologies de la informació i la comunicació. Actualment treballa a l’Escola Pia de Calella. Està vinculat a diverses entitats culturals i esportives, amb les quals ha participat en l’organització d’esdeveniments relacionats amb l’educació i la cultura digital.

A més, és formador en Gamificació i Aprenentatge Basat en Jocs per l’Institut de Ciències de l’Educació de la Universitat de Barcelona.

En el comunicat que la candidatura ha fet públic aquest matí, Christian Negre manifesta la seva il·lusió per afrontar aquest nou repte en l’àmbit polític al costat de Candini. “Sóc conscient del potencial socioeconòmic de la tecnologia, però també de les debilitats, i considera que puc contribuir als interessos futurs de Calella”, exposa.

De la seva banda, ella constata que l’equip amb el qual concorrerà a les eleccions serà “transversal, paritari,preparat i fortament vinculat amb Calella”. Assegura que la candidatura de Junts per Calella és garantia de rigor i solvència, i tindrà il·lusió renovada.

Negre es suma a l’equip que encapçala Montserrat Candini i del qual també s’ha confirmat en formaran part Josep Gibert, president de la Cooperativa l’Amistat, i Lucía Sánchez, responsable de polítiques d’habitatge del Consell Comarcal del Maresme.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Pep ha dit:

    *”Lo que li ha faltat a la Alcaldesa Candini es durant aquest 4Anys es Transparencia..I escoltar mes als ciudadans de Calella.I explicar Clarament en que i com s’ha Gastat moltes Partidas de Diners..”?”??. Es podrà prensentar Personas molt Preparadas a la seva Llista..Si despres no lis deixerà fer Res..Un Cop Inaugurada la Escola el Far aquest 2018 a la Fabrica Llobet..Que la Policia Local esta al Costat..El Equip de Govern han fet instalar un altre Semafor a la NII..*Ahh pero faltaba encara una “Super Camara x a part superior del c/St Joan Sancionadora de +800Multas de 200€ als Pares que han anat amb el seu cotxe a portar i recollir els Nens a L’escola i als veins del carrer per poder Accedir a casa seva Tranquilament..I Multats Injustament.”Selfi carisim”..Perque carai van instal.lar la Camera si la Policia esta al costat Mateix”.Pregunti ara a totes les personas Sancionadas si lis votaran..Calella li Cal un Equip de Govern que sigui al costat de la Gent i amb sentit Comú cada dia i no en Contra…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *