Cinema infantil en català a la Sala Mozart: “La mama és pura pluja”

Calella col·labora amb el programa de foment del cinema infantil en català que impulsa Òmnium Cultural, i que es tradueix amb la programació de sessions mensuals de pel·lícules d’animació. La d’aquest mes d’abril és “La mama és pura pluja”, una bonica història plena de màgia i tendresa que parla de la gestió de les emocions.

La Jana és una nena de 8 anys forta i espavilada que té moltes ganes que arribi el Nadal, però aquest any l’haurà de passar amb la àvia Ceba, al camp, perquè la seva mare Cecília travessa una depressió i necessita un descans. La petita creu falsament que la mare ha marxat de vacances sense ella i se sent enganyada. Però en aquest nou indret aconsegueix fer uns amics inesperats: el Leo i la Sònia, dos nens del racó, i Cloclo, l’immens rodamón que va veure al bosc. Gràcies als seus nous amics, la Jana aprèn que la vida pot ser una festa.

La mama és pura pluja és una pel·lícula d’animació francesa, dirigida per Hugo de Faucompret i coguionitzada juntament amb Lison d’Andréa. Es podrà veure a la gran pantalla de la Sala Mozart, aquest diumenge 16 d’abril a les sis de la tarda, gràcies a la iniciativa que impulsa Òmnium Cultural i a la que s’hi ha sumat l’Ajuntament de Calella. L’entrada és gratuïta.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.