Junts suma Jordi Ten a la llista electoral per a les municipals del 28M

Nova incorporació a la candidatura electoral de Junts per Catalunya de Calella, amb Marc Buch com a cap de llista. El partit ha confirmat via xarxes socials que Jordi Ten els dona suport i se suma al projecte. Empresari turístic i regidor dels primers ajuntaments democràtics, quan Ramon Bagó era alcalde. L’any 1990 va rebre la Medalla del Turisme de Catalunya i ha escrit diversos llibres d’aquesta temàtica, entre ells el commemoratiu del 50e aniversari de l’arribada dels primers visitants a Calella. Jordi Ten està adscrit al partit i és membre del Consell per la República, a més de ser soci de diverses entitats vinculades a la cultura i el país.

La trajectòria professional de Jordi Ten està directament vinculada al món del turisme. Format a l’EUHT de Sant Pol de Mar en empreses i activitats turístiques, ha treballat durant molts anys com a gerent a l’empresa Publintur.

En l’àmbit polític, va ser regidor de l’alcalde Ramón Bagó en l’època dels primers ajuntaments democràtics. Entre els anys 1979 i 1991 va desenvolupar les responsabilitats en les àrees de Seguretat i Joventut. Posteriorment va encarregar-se de la redacció del Pla Estratègic de Turisme que l’any 1997 va permetre l’obtenció del Pla d’Excel·lència Turística. També se’l vincula a la creació de la marca turística Costa de Barcelona-Maresme i la constittució de l’Associació Costa de Barcelona-Maresme.

L’any 1990, la Generalitat de Catalunya li va concedir la Medalla del Turisme de Catalunya.

També és l’autor del llibre commemoratiu del 50 aniversari de l’arribada dels primers turistes a la ciutat. Calella 50 anys, pioners en turisme vacancional 1953-2033, va ser distingit amb el premi Ali Bei Especial 2005. També va editar i escriure altres volums vinculats a l’activitat turística com L’emoció de descobrir la Costa de Barcelona Maresme, en imatges i Turisme és notícia.

Jordi Ten col·labora amb Foto-Film Calella, l’Agrupació Sardanista de Calella, o l’Associació del Patrimoni de Calella, a més d’Òmnium Cultural o el grup Sake. Està adscrit a Junts per Catalunya i és membre del Consell per la República.

Junts per Catalunya de Calella ha anunciat que Ten s’incorporen a la candidatura electoral amb la qual es presentarà per primera vegada a les municipals del 28 de maig. L’alcaldable és Marc Buch i a la llista hi ha Josep Grima i Josep Puig, portaveu i coordinador local del partit, respectivament. També s’han confirmat els noms d’Araceli Santarén, Lídia Pidemunt, Christian Negre, Anna Pérez, Quim Pla, Manel Vicente, Mireia Itchart, Laura Janer, Judit Pedemonte, Marina Vergés, Raymond Mallat, Lluís Cassola, Miquel Àngel Tur, Marcel Rey, Jordina Cañis i Salvador Barbé.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *