Cinquena mort per coronavirus a l’Hospital de Calella

covidweb

Una persona ha mort a l’Hospital de Calella com a conseqüència del coronavirus, i ja és la cinquena des que va començar l’epidèmia, segons ha confirmat la Corporació de Salut del Maresme i la Selva. La xifra d’ingressats al centre hospitalari calellenc és de 31 persones, amb el positiu que s’ha registrat aquest dilluns. També es dona compte d’un trasllat de pacient a un altre centre hospitalari. D’altra banda, continua creixent el nombre d’infectats entre el personal sanitari dels diferents dispositius de l’organisme sanitari. Hores d’ara en són 73.

Als centres hospitalaris de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’han comptabilitzat 6 nous positius, i amb aquests ja són 68 el total de persones ingressades per coronavirus als centres de Calella i Blanes. En el cas concret del comarcal de la Selva, s’han confirmat 5 ingressos, arribant als 38 pacients atesos. En el dia d’avui s’ha donat una alta hospitalària –ja en són 6 des de l’inici de la pandemia- i s’ha produït una nova defunció.

Al conjunt de la Regió Sanitària de Girona, a la qual pertanyen els hospitals de Calella i Blanes, hi ha 808 casos confirmats de coronavirus -66 més que en l’actualització anterior-. D’aquests, 106 es troben en estat greu i 444 són professionals sanitaris. A la regió s’han registrat 17 noves defuncions per la COVID-19, amb un total de 83 morts acumulades.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat