La platja de gossos s’obrirà dimecres vinent

Els treballs per condicionar la primera platja de gossos de Calella quedaran enllestits la setmana vinent i s’anuncia finalment la seva obertura per al dimecres 10 d’agost, uns dies més tard del que s’havia anunciat inicialment. L’espai s’està delimitant amb tanques de fusta al tram de Platja Gran que hi ha entre els carrers Sant Isidre i Escoles Pies, ocupant una superfície aproximada de 2.800 metres quadrats. S’està fent la connexió amb la xarxa d’abastament d’aigua per abastir les dutxes on es podran refrescar les mascotes. Per un retard en el subministrament, aquest servei es posarà en funcionament al cap d’uns dies.

L’alcalde Marc Buch n’informava aquesta setmana en el live que va fer a través de les xarxes socials.

Faltaran les dues dutxes que hem comprat però encara no ha arribat. No obstant això, hem decidit posar en marxa igualment la platja de gossos. La previsió és que puguin estar instal·lades a finals de la setmana vinent.

L’espai estarà senyalitzat amb cartelleria on quedaran indicades les normes d’ús. Per a l’adequació de l’espai, l’Ajuntament hi destina una partida d’inversió de 20.000 euros.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *