Comença a girar “El món és el món”

Fira de Calella, aquest migdia
Fira de Calella, aquest migdia

Amb el lema «El món és el món», aquest migdia s’ha inaugurat oficialment la Fira de Calella i l’Alt Maresme. Enguany arriba a la 35ena edició i té com a protagonista principal el turisme. Un fil conductor que serà present en els propers tres anys.

Des d’avui i al llarg de 3 dies, el certamen farà un retrospectiva per conèixer les orígens del turisme a la ciutat.

Durant l’acte inaugural, l’alcaldessa Montserrat Candini ha destacat les diferents vessants del turisme i sobre les quals s’aprofundirà en els propers anys: des del punt de vista social, econòmic cultural i fins i tot, diu Candini, antropològic.

Per la seva banda, el conseller d’Empresa i Ocupació, Felip Puig, troba molt encertat que s’hagi apostat per dedicar aquest certamen firal al turisme. Un turisme que té elements com ara l’econòmic que de ben segur serviran per sortir de la crisi, segons Puig, però també elements intangibles com ara l’intercanvi cultural o les emocions i sensacions.

El conseller Puig creu que és imprescindible en el món del turisme que hi hagi col·laboració entre els sectors públic i privat. Ha donat suport explícit des del Govern de Catalunya al projecte del futur museu del turisme de Calella.

La inauguració oficial de la fira ha comptat amb l’actuació de Landry El Rumbero, un dels residents del certamen. Tal i com s’ha destacat des de l’organització, la fira tindrà com a banda sonora pròpia la sardana ja que estem immersos en la capitalitat de la sardana 2015 però també la rumba catalana.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *