Comencen a distribuir-se les primeres T-Compensació Covid

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) ha començat, des d’ahir, a distribuir els títols anomenats T-Compensació Covid. Un títol que tenen dret a utilitzar-lo aquelles persones que en algun moment de l’estat d’alarma pel coronavirus sí que van utilitzar un títol de transport públic. Les compensacions per als usuaris que no van utilitzar el títol de transport en cap moment durant l’estat d’alarma ja es van començar a distribuir de manera automàtica l’1 de juliol.

Per rebre aquesta compensació cal haver-ho sol·licitat prèviament a través d’un formulari que podeu trobar al web de l’ATM. Segons l’ens, fins ara han rebut un total de 25.000 sol·licituds que s’han estat estudiant cas per cas, per saber si els hi pertoca la compensació. De moment s’han aprovat la meitat, i s’han desestimat un 2%.

A l’hora de recollir el títol compensatori, els usuaris hauran de presentar el correu electrònic, que els hi haurà enviat prèviament l’ATM, a l’estanc que hagin escollit. Allà se’ls entregarà la T-Compensació Covid que els correspongui.

Des del seu compte de Twitter l’ATM informa que els correus electrònics s’estan enviant de manera escalonada per evitar col·lapses. Per a qualsevol consulta es pot trucar al 931205330.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.