Continua baixant el nombre de pacients ingressats per coronavirus a l’hospital de Calella

Des de dijous passat, la xifra de pacients ingressats a l’Hospital Sant Jaume de Calella per coronavirus s’ha alleugerit. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva ha reportat un total d’11 entrades de pacients positius per Covid a l’hospital on ara mateix hi ha 25 persones ingressades, 5 menys que dijous passat. En els darrers dies s’han donat 14 altes, dins de les quals s’han produit 4 trasllats, 1 en un centre extern i 3 dins del mateix centre. Al sociosanitari s’hi comptabilitzen un total de 25 residents positius per coronavirus. A més, l’organisme ha informat de tres defuncions: dues a l’hospital i una al recurs sociosanitari.

El nombre total de pacients positius per coronavirus ingressats als centres de la Corporació és de 50 persones a l’Hospital de Calella i al sociosanitari. Són 6 menys que dijous passat. Aquestes dades reflecteixen una tendència a la baixa en el nombre d’ingressos per positius de Covid. En concret, des de l’últim recompte s’han registrat 11 ingressos i 14 altes, de les quals 4 són trasllats. També s’han reportat dues defuncions.

Al sociosanitari s’hi han derivat 3 pacients de la planta de medicina interna de l’hospital de Calella. També s’han comptabilitzat 4 altes i 1 defunció. En el recurs hi ha actualment un total de 25 persones ateses per coronavirus.

A l’hospital de Blanes en les darreres hores s’han comptabilitzat 7 ingressos i 6 altes, deixant el balanç total en 32 pacients atesos per Covid.

Per contra, puja el nombre de professionals de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva que han donat positiu i estan en aïllament. N’hi ha 15, un més que dijous passat. A més, hi ha 3 professionals en aïllament per ser contactes estrets.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *