Continua en augment el nombre de pacients ingressats per Covid-19 a l’hospital de Calella

HOSPITAL WEB 2

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva té ara mateix 35 persones ingressades en els seus centres per coronavirus, 29 dels quals estan hospitalitzats al Sant Jaume de Calella. Aquí, en els darrers dies s’ha detectat un brot que afecta 20 persones ingressades en la Unitat de Mitjana estada Polivalent. En aquesta unitat divendres passat s’hi van dur a terme proves PCR i s’hi van detectar diversos positius, molts d’ells asimptomàtics, on s’han continuat fent més proves per la detecció de nous casos. D’altra banda, des de l’últim recompte a l’hospital de Calella s’han registrat 3 nous ingressos, dues altes i una defunció.

A l’hospital de Blanes hi ha un total de 6 pacients ingressats. En les últimes hores s’ha produït un nou ingrés i 3 altes.

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva també informa que el nombre de professionals positius i en aïllament per Covid-19 a hores d’ara és de 20 persones, de les quals 11 s’han detectat al sociosanitari de Calella.

Davant d’aquest últim recompte la corporació insisteix en no abaixar la guàrdia i minimitzar el risc de contagi aplicant les mesures d’higiene bàsiques: mascareta, rentat de mans freqüent i distància.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat