Costes bloqueja la reforma dels vestidors del Camp de Futbol de Mar

La reforma dels vestidors del Camp de Futbol de Mar torna a estar a l’aire. Costes no ha autoritzat l’execució del projecte fet per l’Ajuntament de Calella, que s’havia presentat a la directiva del CF Calella i que es preveia enllestir aprofitant l’aturada per l’estiu. Així ho han confirmat dos dels directius de l’entitat esportiva, que aquest matí han passat pel programa La Ciutat, on s’han referit a aquesta i altres deficiències que presenta l’equiament municipal. També han parlat de la revetlla que celebraran dissabte al Passeig Manuel Puigvert.

Costes ha bloquejat el projecte de reforma dels vestidors del Camp de Futbol de Mar, una actuació anunciada per aquest estiu i que havia d’estar enllestida de cara a l’inici de la pròxima temporada de lliga, el setembre. Ha quedat aturada perquè l’autoritat competent no ha autoritzat els treballs que s’han de fer a l’interior de la construcció existent, que es troba a la zona d’especial protecció marítimoterrestre.

Així ho ha confirmat el tresorer del CF Calella, Joan Masvidal, en una entrevista al programa La Ciutat. Ha explicat que així se’ls va comunicar en una reunió recent amb el titular d’Esports, Marc Buch.

Tot i que la seva intenció era tirar-ho endavant, Costes no els ha autoritzat i per això no es comprometen amb una data per tenir fetes les obres, que són interiors. Realment el projecte és molt maco, però no es pot fer. El regidor Marc Buch va informar a la junta de com està la situació. Esperem que es pugui tirar endavant, quan abans millor.

L’obra projectada consisteix en una reestructuració interior de la construcció actual, amb la creació de quatre vestidors independents per als equips i àrbitres -no amb una única entrada, com hi ha ara-, i dos lavabos per al públic.

De forma provisional, el consistori instal·larà mòduls prefabricats a la part posterior de les graderies perquè prestin el servei als equips que facin ús de l’equipament i el públic que el visiti.

ens van dir que trobarien una solució momentània que passa per col·locar mòduls prefabricats per començar la temporada (…) Aniran darrera la graderia, on hi ha la font. Els posaran allà per substituir els vestidors, que ara ja estan molt malament i necessiten la renovació urgent.

Des del CF Calella s’insisteix que, si bé la situació dels vestidors és ara mateix prioritària, hi ha altres qüestions que fan necessària la immediata actuació de l’Ajuntament de Calella, tal com ha explicat Verónica Losada.

Hi ha zones que no estan il·luminades. Hi ha quatre torres de tres focus cadascuna, i d’aquests només funcionen un o dos (…) És un tema que no acabo d’entendre perquè no s’hi posa mà. Fins i tot hem tingut problemes que han acabat amb partits suspesos per falta d’il·luminació.

El Camp de Futbol de Mar va acollir ahir el primer entrenament de pretemporada del primer equip, sota la direcció de Jordi Cantano, que va ser presentat fa setmanes per ocupar la banqueta del CF Calella. Els directius confien que l’empenta de l’afició tornarà a ser clau per intentar repetir els èxits de la passada campanya, quan van assolir l’ascens a Tercera Catalana. En aquest sentit, han volgut fer un reconeixement públic al grup d’animació Calella Crew, pel seu suport també fora del que és estrícticament esportiu.

A tot això, el club ha començat aquests dies les preinscripcions per a la pròxima temporada. Es poden formalitzar cada dia a les oficines que tenen a l’equipament municipal, de 17.30h a 21.00h.

La Revetlla popular, aquest dissabte al Passeig Manuel Puigvert

El CF Calella celebrarà la seva revetlla popular, aquest dissabte 3 d’agost al Passeig Manuel Puigvert. Començarà a les nou del vespre i s’hi podrà sopar a preus populars. Hi haurà música en directe a càrrec del Duet Ària.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *