Crida de la Creu Roja per recaptar joguines per infants de 8 a 12 anys

“La joguina educativa” és la campanya de la Creu Roja per proporcionar una joguina a cada infant. Durant les festes de Nadal aquesta pren més rellevància perquè cada criatura tingui un regal: a Catalunya es distribuiran 25.000 joguines per a infants en situació de vulnerabilitat.

Toni Cardó, de la Creu Roja Alt Maresme, ha posat en relleu al programa ONA MARESME que és important reforçar les joguines pels nens i nenes d’entre 8 i 12 anys, ja que la gent normalment n’aporta per edats més primerenques:

En la campanya de “La joguina educativa” es demana que siguin noves. D’aquesta manera es garanteix que compleixen les mesures de seguretat i no es crea cap distinció entre infants: tothom estrena joguina. També es demana que no siguin joguines ni bèl·liques, ni sexistes, sense distinció entre nens i nenes.

A Calella, els punts de recollida de joguines per la Creu Roja aquest Nadal són Don Dino (C/ Església, 71), Joguines Esmeralda (C/ Bruguera, 128), la llibreria La Llopa (C/ St. Joan, 62) i Diver 3 (C/ Església, 333).

A part de la recollida física de joguines, la recaptació continua en línia a través de la pàgina web de la Creu Roja i Bizum al 05637. Amb les donacions econòmiques es busca potenciar que Creu Roja compri directament a preu fora de mercat les joguines necessàries en funció dels grups d’edat, gustos i necessitats individuals.

A Catalunya, un de cada tres infants està en risc d’exclusió social o pobresa. Són el grup d’edat més afectats per aquesta situació. La campanya “Els seus drets en joc“, impulsada per la Creu Roja denuncia aquesta situació cronificada i agreujada arran de la inflació, que ha repercutit en el preu de les joguines de cara a aquestes festes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *