Crida perquè s’organitzin xocolatades solidàries a benefici de la investigació del càncer infantil

XOCOLATADA

Un grup d’entitats i la Fundació Hospital Sant Joan de Déu han posat en marxa la iniciativa per recollir fons per al laboratori d’investigació que hi ha al centre. Proposen que escoles, entitats de tot tipus i també empreses s’animin a fer una xocolatada solidària. Pel moment en tenen confirmades una cinquantena. La idea és que se celebrin el 15 de febrer per commemorar el Dia Internacional del càncer infantil.

Taca’t pel càncer infantil és l’eslògan d’aquesta iniciativa que impulsen diverses entitats vinculades a la lluita i la investigació del conjunt de malalties i síndromes que s’hi engloben.

La idea és crear una xarxa d’escoles, entitats i empreses que organitzin xocolatades solidàries per finançar els projectes d’investigació i recerca que desenvolupa el laboratori de l’Hospital Sant Joan de Déu. Només cal inscriure’s a xocolatadasolidaria.org i, després, fer el donatiu corresponent.

“Diria que ja hem superat la cinquantena de participants, entre escoles, empreses i entitats. La idea és fer una crida per tenir molts participants i recaptar molts fonts per a la investigació del càncer infantil i donar a conèixer la problemàtica que hi ha quant al finançament, que ens obliga a idear iniciatives com aquesta”, ha dit David Sánchez, el president de l’associació Pulseras Candelas, en una entrevista a l’Info Migdia de Ràdio Calella TV.

A més de l’associació Pulseras Candelas, també promouen aquesta iniciativa les entitats La lluita de l’Arnau; OR Asociación; Asociación Aniol, sempre amb un somriure; Mua solidaris; Asociación contra el Rabdomiosarcoma; Asociación Anita; i Max Aleix. Tenen la col·laboració de la Fundació de l’Hospital Sant Joan de Déu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat