Cristina Gómez entra a la nova executiva nacional d’ERC

Primera reunió de l’executiva nacional d’ERC, aquest matí (Foto: @ERC)
Primera reunió de l’executiva nacional d’ERC, aquest matí (Foto: @ERC)

La candidatura Compromís Republicà, amb Oriol Junqueras i Marta Rovira al capdavant, ha estat la guanyadora de les eleccions a l’executiva nacional d’ERC que s’han celebrat aquest passat cap de setmana en el marc del 28e Congrés Nacional del partit. En formava part l’exregidora calellenca Cristina Gómez, que també ha sortit escollida i s’ocuparà de la nova Secretaria de Coordinació Municipal amb la qual ERC vol reforçar la seva acció a tots els nivells institucionals.

Àmplia victòria de la candidatura liderada pel tàndem Oriol Junqueras i Marta Rovira, amb Pere Aragoès i Marta Vilalta, per seguir dirigint ERC. Dels resultats de les eleccions celebrades aquest passat cap de setmana en resulta una executiva nacional renovada, paritària i ampliada, amb l’objectiu d’atendre al creixement territorial que ha tingut el partit arran de les últimes eleccions.

Una de les àrees que s’han creat de nou la dirigirà la calellenca Cristina Gómez, que després de deixar la primera línia de la política municipal -ha estat la regidora portaveu d’ERC en els dos últims mandats- entra a l’òrgan de direcció del partit per coordinar l’acció dels pobles i ciutats.

ERC ha triplicat la presència institucional als ajuntaments, consells comarcals i diputacions, i políticament es vol reforçar aquest l’àmbit. El que fins ara es portava des d’una secretaria, s’ha convertit en dues secretaries diferenciades i una d’elles és la que assumeixo.

Gómez ha indicat quins són els objectius polítics de la nova executiva d’ERC.

Persones que tenim clar que anem a treballar per plantar cara a la repressió i buscar sumar esforços per trobar la unitat estratègica de l’independentisme tenint en compte els reptes que tenim per endavant i la trajectòria de país.

Gómez ha assistit aquest matí a la primera reunió de la nova executiva nacional, que definirà l’estratègia que seguirà el partit en els pròxims temps.

En relació a la situació política a l’Estat, ha posat en qüestió la capacitat de Pedro Sánchez per formar govern. Per Gómez, tot sembla indicar que al novembre hi tornaran a haver eleccions.

És evident que hi hauria moltes dificultats però sembla que la seva voluntat està lluny d’arribar a qualsevol acord. Per tant, tot sembla indicar que anirem a eleccions.

Aquesta és l’organització de la nova executiva nacional d’ERC i les persones que l’integren.

Infografia_Organitzacio_A_nova_executiva_esquerra_erc

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *