Joan Torrent, nou president honorífic de l’agrupació local del PSC de Calella

Imatge d’arxiu

L’agrupació local del PSC de Calella ha instaurat la figura del president honorífic i el càrrec l’estrenarà Joan Torrent, un militant de més de 30 anys que ha tingut responsabilitats orgàniques dins el partit i també de representació municipal. L’assemblea local n’ha aprovat el seu nomenament de forma unànime, segons ha informat el partit en una nota de premsa. En declaracions a Ràdio Calella TV, Torrent ha dit que accepta l’encàrrec amb orgull.

Un nomenament que, tot i ser honorífic, també li obre la porta de l’executiva local i a participar en l’òrgan de presa de decisions del partit.

Tinc una cadira permanent a l’executiva local però sense l’obligació d’ocupar-la. Hi aniré quan m’ho demanin i sempre que vegi que puc contribuir amb la meva opinió als temes de l’ordre del dia.

Torrent va ser primer secretari de l’agrupació local del PSC de Calella i regidor a l’Ajuntament de Calella, en diversos mandats.

“Crec que anirem a eleccions”

El president honorífic del PSC de Calella veu difícil l’acord entre el PSOE i Unidas Podemos per garantir la investidura de Pedro Sánchez i evitar la repetició electoral. Torrent reconeix certa preocupació per l’impacte que això pot tenir en la ciutadania i en la percepció que té de la política en general.

Crec que anirem a eleccions perquè veig molt difícil arribar a l’entesa, que està en mans d’Unidas Podemos acceptant l’última oferta que els ha fet l’equip negociador del PSOE (…) Hi ha un desencís que reconec lògic i sa per part de l’electorat, se’ns ha abocat aquí. Les coses no són com voldríem.

Aquesta és una setmana clau per a la investidura. El rei Felip VI va obrir ahir una ronda de contactes per saber si Pedro Sánchez compta amb prou suports per a la investidura. Si finalment no es convoqués un ple d’investidura, el 23 de setembre es dissoldran les Corts i es convocaran eleccions per al 10 de novembre.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *