El cul d’en Jaumet i altres contes al pati de la Biblioteca

Assumpta Mercader ens explicarà contes molt curiosos i divertits que parlen de culs, caques, pets i pipins. Tot i que sembla que no pugui ser, són contes intel·ligents i que estimulen la imaginació i recuperen la tradició catalana d’explicar contes amb contingut escatològic. A través d’uns contes molt divertits per donar peu a parlar de temes com la tolerància i la solidaritat.

Aquest divendres, a les 19.00 h al pati de la Biblioteca Can Salvador de la Plaça es farà l’Hora del conte, a càrrec d’Assumpta Mercader qui ens portarà l’espectacle “El cul d’en jaumet i altres contes”. Mercader explicarà quatre contes que el nexe en comú que tenen és una mica peculiar perquè en tots hi surten coses que normalment es diuen o es fan al lavabo perquè hi sortirà un pet, un pipi, una caca. Dit així pot semblar que Mercader ens explicarà uns contes escatològics però són contes per riure, intel·ligents, peculiars i amb finals sorprenents que agraden als nens i nenes i als més grans. Assumpta Mercader ens explica un dels contes que explicarà.

El primer conte és el que dóna títol a la sessió, és el del “Cul d’en Jaumet”. A mi de petita em deien: Sembles el cul d’en Jaumet, que fins i tot assegut queia. És la història d’un nen molt mogut i entremaliat, que un dia li passa una cosa molt sorprenent amb el seu cul.

No desvetllem més la història d’aquest humor tan típic català, que celebra aquest punt escatològic. Una sessió que la part principal és la paraula també ve acompanyada d’una escenografia i titelles ben boniques i divertides. De segur que els petits i petites seran partícips dels contes que ens explicarà.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *