Demà es projectaran Petites històries de Calella a la biblioteca

Aquest dijous a les 22.00 h al pati de la Biblioteca Can Salvador de la plaça es farà la projecció de “Petites històries de Calella” on podrem veure les Festes de Primavera de l’any 1969, un reportatge de cacera de l’any 1989, una història d’amor “L’Anna i el far” o el reportatge “II Trial Bici” de l’any 75.

Tot i la confusió, aquest dijous dia 22 d’agost, a les 22.00 h al pati de la Biblioteca, Foto-Film Calella projectarà “Petites històries de Calella”. Un fil conductor de tres històries calellenques per celebrar l’aniversari, diu Josep Maria Colomer de Foto-Film Calella.

Vam triar tres petites històries: Les festes de primavera de l’any 1969, una sortida amb uns caçadors de l’any 89 i una història d’amor “L’Anna del Far” que vam fer l’any 2009. Al final passarem una pel·lícula recuperada per Josep Martí Gay que correspon a l’any 1975, és Trial-Bici del Moto-Club Radial.

Totes les històries són reals, accepta el curtmetratge amb motiu del 150è aniversari del Far “L’Anna del far”, que diu Colomer “No és real però podia haver passat”, no serà l’únic moment emotiu perquè el reportatge “Un matí de cacera” recordarà la figura de diversos caçadors “que en aquests moments ja no estan entre nosaltres”.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *