Nou grup de treball per tal de solucionar la necessitat d’espai de l’hospital

Imatge d'arxiu

En breu es crearà un grup de treball per tal de solucionar les deficiències de l’Hospital. La proposta de l’Ajuntament passa per destinar 2800m² situats a la part superior del Supermercat, que CatSalut destinaria possiblement a serveis no-assistencials, com oficines.

L’Ajuntament de Calella proposa destinar la modificació del POUM per crear dues plantes d’aparcament soterrànies, una superfície comercial en planta baixa, i 2800m² en tres plantes que l’ens municipal cediria al departament de Salut per destinar-les a l’ús de l’Hospital. Sota aquesta proposta i en resposta a la necessitat d’espai i millora d’instal·lacions de l’Hospital Sant Jaume de Calella es crearà un grup de treball amb representants de CatSalut, l’Ajuntament de Calella i el consorci Hospitalari. Marc Buch, regidor de l’Àrea de Territori.

Com Ajuntament vam informar de la possibilitat de disposar de 2800m². La resposta del Departament de Salut és positiva, veuen amb bons ulls que si pugui fer usos no-assistencials derivats de l’Hospital. Ells ens emplacen a formar un grup de treball per trobar quin és el millor ús d’aquest espai i nosaltres estem oberts a parlar de tot. En la mesura del possible ens reunirem ràpid per trobar solucions i trobar el millor aprofitament d’aquests 2800m², tenint en compte que les característiques de l’hospital i la situació, són les que són.

Buch assegura que, tot i la bona predisposició que el Departament de Salut té davant la proposta, si aquest desestimés utilitzar aquesta superfície, es contempla fer usos derogatius. Proposta també, condicionada al pla municipal del POUM. Si finalment no quedés aprovada, es perdria el conveni amb el supermercat i els aparcaments, i al seu lloc es crearien blocs de pisos.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *