Diego Sánchez (PP Maresme) defensa que l’elecció de Casado com a nou president no canviarà la línia ideològica del partit

@Revistamaresme

El president del Partit Popular al Maresme, Diego Sànchez, valora molt positivament la proclamació de Pablo Casado com a nou president del PP, escollit pels militants i els compromissaris del partit. Tot i la voluntat de renovació que ha anunciat Casado, el president del PP al Maresme considera que es mantindrà la línia ideològica. Si hi haurà, afirma, cares noves.

Són declaracions de Diego Sánchez a l’Info Vespre.

És una valoració molt positiva, entre d’altres coses perquè és el candidat que han triat els compromissaris del PP. És la primera vegada que el PP com a organització dóna la oportunitat de triar al president nacional en forma d’unes primàries i que sigui en una primera volta, els militants, i en una segona volta, els compromissaris, que surten quan es trien els candidats, els precandidats a ser president nacional. Som nosaltres els que hem pogut triar, per tant, una valoració molt i molt positiva com a primer cop que ho hem pogut fer. Segurament hi haurà coses a millorar, però com a primera vegada molt content.

Sánchez ha assegurat que el PP es distingeix per la defensa del seu projecte polític i de la seva línia ideològica. El popular ha afirmat que per Casado, Catalunya és prioritària i que es parlarà de tot dins del marc de la legalitat.

El que és la línia ideològica del PP no poden haver grans canvis. Si el partit es distingeix per una qualitat és que el que defensava ahir, ho manté avui i ho mantindrà demà. En el tema de renovació segur que hi hauran cares noves, però ha sigut el mateix Pablo Casado qui ha dit que vol integrar al seu equip membres de totes les candidatures. Veurem a l’organigrama del Comitè Executiu Nacional, però no hi ha més que continuar defensant la mateixa ideologia.

En referència a un possible acord entre el PP i Ciutadans, Sánchez ha estès la mà a totes les formacions polítiques que vulguin beneficiar als ciutadans espanyols. No veu viable, però, un acord per recuperar el govern espanyol.

El Partit Popular i Ciutadans el que comparteixen ara mateix a nivell d’Espanya és l’oposició. Jo crec que en tots aquells acords que puguin arribar a entendre’s que siguin bons i positius per tots els espanyols, segurament arribarem a un acord. Però el PP té la seva línia i el seu projecte i Ciutadans té el seu, per tant són coses molt diferents i acords per governar no se quan, perquè tampoc no se quan podria haver eleccions generals. Insisteixo, no només amb Cs, sinó amb totes aquelles formacions polítiques a les quals es pugui derivar un acord que la finalitat sigui el benefici dels espanyols, sempre ens hi trobaran.

El nou president del PP es va veure immers en la polèmica quan es va fer públic que per obtenir un màster, de Dret Públic de l’Estat Autonòmic, no va assistir a les classes i va cursar només 4 de les 22 assignatures necessàries gràcies a les convalidacions. Sánchez ha tret importància al tema, assegurant que ha estat una polèmica creada artificialment pels mitjans de comunicació.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Diego Sánchez, president del PP al Maresme.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *