Divendres i dissabte, el Museu Arxiu viurà la 2ª edició de “La Nit del Terror”

Nit del Terror, l'any passat

El Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué celebrarà divendres i dissabte la Nit del Terror. Es tracta d’una visita guiada, amb moltes sorpreses, dins les instal·lacions de l’equipament del carrer Escoles Pies.

Josep Grima, un dels organitzadors d’aquest esdeveniment ha explicat la temàtica amb la qual estarà basat el fil argumental.

Enguany, aquesta edició el que volem fer és posar una mica de moda els temes terrorífics que justament estan de moda com són els zombies. I per tant el que proposem és que tot aquell visitant que vulgui venir visqui una experiència de zombies. Es preparà el museu simulant un servei de seguretat per zombies ja que simularem hi han algunes experiències amb zombies”.

Grima ha destacat que és un espectacle per a totes les edats, si bé espera que el públic majoritari sigui d’entre 5è i 6è de Primària fins a 4 d’ESO.

“No tanquem portes a ningú. En tot moment es pot sortir perquè l’activitat s’atura en el moment que algú necessita sortir, però és cert que val a dir, que per aquesta experiència, cal tenir una mica de ‘resistència’ a la por. Per tant jo recomanaria que a partir de 7-8 anys comencin a venir i això si, fins a l’edat que considerin. Sobretot el que volem, és que el públic d’entre 5è-6è de Primària i 4t d’ESO sigui el públic majoritari.”

La II Nit del Terror al Museu Arxiu Municipal Josep Maria Codina i Bagué, se celebrarà demà divendres i dissabte a les 9 del vespre. Les entrades, costen 2 euros.

A continuació podeu recuperar l’entrevista íntegra a Josep Grima a l’Info Vespre

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *