Dos tirs lliures convertits per Martina Berney donen el segon triomf seguit al CB Calella

Segona victòria consecutiva de les noies del CB Calella per un ajustat 46-45 contra les Franqueses. El partit ha començat molt bé per les nostres que al final del primer quart guanyaven 11-2. En els segons deu minuts el marcador s’ha ajustat i s’ha arribat a la mitja part amb un 18-13 per les calellenques.

Els segons vint minuts han estat molt ajustats. Al final del tercer període el resultat era d’empat a 31.

El darrer quart, ha estat d’allò més emocionant amb mínimes alternatives en el marcador. Els darrers instants s’ha entrat amb el resultat de 44-45 per les visitants. Dos tirs lliures convertits per Martina Barney, als últims instants del partit, han donat una nova i treballada victòria a les jugadores de Virgili Garcia.