El 16% d’habitatges de Calella són segones residències

El 16% dels habitatges que hi ha a Calella són segones residències. És el quart municipi del Maresme en què hi ha més habitatges ocasionals, per darrere de les poblacions colindants com són Sant Pol i Pineda de Mar. Són dades de l’Institut Nacional d’Estadística del 2021, que mostren que al Maresme hi ha un 29,7% d’habitatges no principals.

El 2021 a Calella hi havia 1.689 segones residències, el que suposen un 16 % del total d’habitatges que hi ha a la comarca. Les segones residències, aquelles que són d’ús estacional, periòdica o esporàdica, suposen un 29,7% dels habitatges del conjunt de la comarca.

Segons el cens de Població i Habitatge del 2021 de l’Institut Nacional d’Estadística (INE), Calella és la quarta població maresmenca amb més segones residències. Per davant hi ha les poblacions veïnes de Sant Pol de Mar, amb un 20%, Santa Sussana amb un 19% i Pineda de Mar, amb un 18%.

Amb les dades, obtingudes a partir del consum elèctric dels habitatges, l’INE també arriba a la conclusió que a Calella hi ha un 7,3% d’habitatges buits el 2021, amb una xifra total de 781. Unes dades que suposen 104 habitatges més buits que segons l’estudi elaborat per la Diputació de Barcelona.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *