El CatSalut reforçarà la plantilla del CAP de Calella per a l’estiu

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

És una de les mesures del Pla d’Estiu que la Regió Sanitària de Girona farà extensiva al centres de salut dels municipis de la Costa Brava i del Maresme, amb la incorporació d’un total de 183 professionals, entre metges, professionals d’infermeria i auxiliars administratius. A més, a partir de l’1 de juliol hi haurà un reforç de 12 hores del servei de transport sanitari urgent a Calella.

El CatSalut reforçarà amb més personal les plantilles dels centres de salut que s’ubiquen en destinacions turístiques en previsió de l’augment d’activitat que s’hi registra habitualment durant l’estiu. A Calella cobriran l’atenció del centre d’atenció primària, com també s’ha establert en les poblacions de Pineda de Mar, Malgrat de Mar i Canet de Mar, aquí a la comarca del Maresme.

A més, hi haurà ambulàncies de reforç de 12 hores a Calella, cobrint el torn de dia que és quan s’incrementa més l’activitat.

Ho ha explicat Salvador Campassol, director executiu del sector Gironès, Pla de l’Estany i Selva Interior del CatSalut en una entrevist a l’Info Migdia que podeu recuperar a continuació. En ella, ha fet notar la preocupació de les institucions sanitàries pel dèficit generalitzat de professionals, en gairebé totes les especialitats, i que dificulten la cobertura de vacants.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat