El Cau de Calella celebra l’inici del curs amb la «Festa del Pas»

L’Agrupament Escolta Montnegre ha iniciat el curs 2017-2018 aquest cap de setmana amb la «Festa del Pas», en el que tots els nens han realitzat els canvis d’unitat.

«Normalment a l’inici del Cau sempre fem una festa per celebrar l’inici i s’anomena la ‘Festa del Pas’. Té una mica d’història això, se’n diu així perquè els nens fan un pas endavant i realitzen tots els canvis d’unitat que ha d’haver aquest any: els grans passen a les unitats de més amunt, els petits pugen, etc. Per això en diem la ‘Festa del Pas’, simbòlicament els nens han de fer un pas endavant»

Aquest any, la festa es va celebrar a Sant Andreu, una ermita on el Cau fa diversos treballs juntament amb l’Associació Amics Escoltes del Montnegre.

El rector de Calella, Cinto Busquet, va anar per primera vegada a la cerimònia, on se li va fer entrega del foulard característic de l’entitat.

L’any 2019 es celebrarà el seixantè aniversari del Cau i des de l’entitat asseguren que aquest curs es començarà a treballar per fer-ne una gran festa.

Potser t'interessa

1 Resposta

  1. Gloria perez ha dit:

    Quisiera apuntar a mi hijo tiene 13 años necesito información gracias

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.