El CCM ofereix certificats meteorològics per tramitar les assegurances

En dies que els fenòmens meteorològics causen desperfectes, moltes assegurances reclamen l’aportació d’un certificat meteorològic per donar cobertura als desperfectes ocasionats per fenòmens com la pluja, el vent o les glaçades. Els maresmencs i maresmenques que hagin estat afectats pels forts aiguats d’aquests dies a la comarca i necessitin aquest certificat, el poden sol·licitar al Consell Comarcal del Maresme.

El Servei de meteorologia del Consell Comarcal del Maresme emet, sota petició de la persona interessada, un certificat meteorològic amb dades (pluja, velocitat del vent, neu…) que poden ser determinants, per exemple, a l’hora de comunicar un sinistre a la companyia asseguradora. Aquest requisit, en funció de com sigui la pòlissa contractada, es demana per afectacions en habitatges i/o locals. Normalment, no és vàlid en el cas de les assegurances de vehicles.
Poden sol·licitar aquest certificat, que té un preu públic de 38,74 euros, les persones a títol particular, les administracions (sinistres en espais públics) i les entitats/companyies (suspensió d’activitats per causes meteorològiques). Aquest certificat es pot sol·licitar Online o presentant una instància al registre del Consell Comarcal del Maresme.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *