El CF Calella planteja poder tornar a La Muntanyeta

grades

Jordi Tubert ha dit en una entrevista a l’Info Migdia que aquesta seria la solució als problemes i deficiències que pateixen fent fent ús del Camp de Futbol de Mar. La directiva del club es va reunir a finals de la setmana passada amb el Govern Municipal, que els va confirmar la retirada de les graderies per requeriment de Costes i que hi negociaran per poder tornar-les a muntar de cara a la pròxima temporada de lliga. Amb tot, el president del CF Calella adverteix que seria una mesura provisional i, davant d’això, recupera la idea d’adequar la zona esportiva de La Muntanyeta.

A les vigílies de la presentació del controvertit Pla d’Equipaments Esportius per a la seva aprovació plenària, el CF Calella ha assenyalat La Muntanyeta com la solució definitiva als seus problemes quant a l’ús que fan dels equipaments municipals. També als que han aparegut ara per les graderies, que demà mateix es començaran a retirar.

El president de l’entitat creu que caldria posar a punt La Muntanyeta i reactivar-ne l’ús per part del teixit esportiu local. D’aquesta manera, diu Tubert, s’evitaria tenir nous ensurts futurs.

Ens quedem parats perquè pensava que quan s’havien posat hi hauria un permís, però no sé. El problema el tindrem sempre a mar per això vam parlar amb l’ajuntament que el que ens interessa és que s’arreglin les instal·lacions de La Muntanyeta. Hi ha un projecte i ens van dir que hi estan treballant i que la intenció és que sigui operatiu el més aviat possible.

Tubert agraeix el compromís expressat per l’alcaldessa i el Govern Municipal per intentar que les graderies es puguin tornar a col·locar quan hi tornin a haver partits oficials a mar. Ha explicat que des de gener han ajudat a fer més afició i acompanyar el primer equip, que malauradament no ha aconseguit mantenir la categoria.

Hem tingut més afluència de gent perquè el futbol es veu molt bé i ningú es tapa. Hi ha més visió de la jugada i el partit, la gent estava molt contenta i responia venint i omplint el camp, unes quantes vegades aquesta temporada.

Les graderies es van col·locar a finals de gener al Camp de Futbol de Mar, utilitzant la instal·lació que ja hi havia a La Muntanyeta. Demà es procedirà a retirar-les.

A continuació podeu recuperar l’entrevista a Jordi Tubert.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *