El Club Bàsquet Calella participa al Torneig Internacional Euro Basketball Cup 2017

El Club Bàsquet Calella participarà aquest cap de setmana a l’”Euro Basketball Cup 2017″, un Torneig Internacional organitzat per l’Associació Esportiva Boet Mataró, que té com a una de les seus el Pavelló Municipal d’Esports “Parc Dalmau”, juntament amb el Poliesportiu Eusebi Millán de Mataró i el Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar.

Enguany participaran 71 equips de 10 nacionalitats diferents: Anglaterra, Escòcia, Bèlgica, Itàlia, Suïssa, Estats Units, Irlanda, Dinamarca, Noruega i Espanya, dos dels quals seran de la nostra ciutat. Concretament seran els equips Infantil Masculí, entrenat per Quim Serra i el Cadet Masculí, entrenat per Aleix Duran.

La competició a la nostra ciutat, començarà a les 9 del matí i s’allargarà fins a les 9 del vespre. No serà fins a les 3 de la tarda que veurem el primer partit calellenc, on el Cadet Masculí s’enfrontarà contra el Carme Bàsquet.

Per la seva banda, l’Infantil Masculí debutarà al torneig a Mataró, contra l’AE Boet Mataró.

Pel que fa al dissabte, l’equip que dirigeix l’Aleix Duran jugarà dos partits a Malgrat, a les 10:30h ho farà contra l’AE Boet Mataró, i a les 3 de la tarda s’enfrontarà contra Escòcia.

El conjunt de Quim Serra dissabte jugarà els dos partits a Calella. A les 16:30h jugarà contra el Manchester Giants i a les 19:30h s’enfrontarà al Sussex Bears (Anglaterra).

Entre el divendres i el dissabte, el Pavelló Municipal d’Esports “Parc Dalmau” acollirà un total de 38 partits d’aquest torneig, que està considerat com a una de les competicions juvenils més prestigioses del bàsquet europeu.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *