El Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella tanca temporada amb més de 1.600 espectadors

teatre03_pixats

Entre 1.600 i 1.700 persones han passat pel teatre Orfeó Calellenc durant el Concurs de Teatre Amateur Premi Ciutat de Calella. Precisament, ahir diumenge el concurs abaixava el teló de l’Orfeó Calellenc amb l’obra «Descalços pel parc», a càrrec del Centre Parroquial el Centru de Canet de Mar.

El president de Joventut Artística, Francesc Playà, s’ha mostrat molt sorprès ja que diumenge rere diumenge el teatre ha tingut de mitjana entre 160 i 170 persones, les tres quartes parts de la platea.

Francesc Playà ha explicat que la votació del públic no ha baixat del 8 cada setmana, fins i tot, alguna obra ha obtingut una puntuació de 9. Segons ell, això demostra que la selecció de les obres que passen pel concurs de teatre amateur Premi Ciutat de Calella són d’una qualitat elevada.

Francesc Playà també s’hi ha referit a la celebració avui 27 de març del Dia Mundial del Teatre recordant la importància de les arts escèniques al país. Ha parlat de la consolidació del teatre a Calella posant èmfasi en les 43 edicions del concurs teatral.

Al llarg de la jornada es fan actes arreu del país, molts de reivindicatius. Cada any, i a nivell internacional, una personalitat del món del teatre és l’encarregada de llegir el manifest. Enguany és a càrrec de l’actriu francesa Isabelle Huppert, qui ha demanat als governants que apostin de manera decidida pel teatre i la resta d’arts escèniques perquè és un sector que sempre «obté beneficis inimaginables».

Al manifest d’aquest any el sector posa èmfasi en l’esperit de superació i de tirar endavant que té el teatre, que reneix constantment de les seves cendres.

Aquí pots escoltar l’entrevista amb Francesc Playà.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat