El Consell Comarcal dóna 160 beques de menjador a infants de Calella

menjadorescolar

Tots els nens i nenes que compleixen els requisits tenen la beca garantida. En aquest primer atorgament s’han concedit beques a 3.686 escolars. El total d’ajuts concedits en aquesta primera fase puja dos milions d’euros (42.000 euros més que el curs passat).

El Consell Comarcal del Maresme ha fet el primer atorgament dels ajuts individuals de menjador per necessitats socioeconòmiques i/o geogràfiques als alumnes dels centres escolars de la comarca. El llistat s’ha enviat als ajuntaments perquè aquests ho comuniquin a les famílies beneficiàries.

El Consell Comarcal ha rebut 7.375 sol·licituds d’ajuts de menjador, 160 més que el curs passat. Una vegada revisats tots els expedients, se n’han denegat 1.450 perquè incomplien els requisits demanats a les Bases de la Convocatòria. Les beques garantides rebran un ajut del 50% i 89 casos han estat becats al 100%. Aquesta setmana, el Consell Comarcal ha fet un primer atorgament a 3.686 escolars. Queden pendents 137 que no s’hi han pogut incorporar perquè el seu expedient ha arribat amb retard. S’hi incorporaran en el segon atorgament.

Queden 2.102 expedients pendents en diferents fases de tramitació i 1.201 casos que superen els llindars econòmics màxims establerts a les Bases, però la seva situació familiar aconsella que disposin d’aquests ajuts. La Generalitat ha comunicat al CCM que per donar cobertura a aquests casos transferirà al Maresme una partida econòmica de 254.000 euros. En aquests moments, el Consell Comarcal està baremant les necessitats de cada escolar.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat