El Consell Comarcal ofereix un servei gratuït de cangur a domicili

Les famílies de Calella amb fills i filles de fins a 16 anys poden sol·licitar el servei gratuït de canguratge a domicili que ha activat el Consell Comarcal del Maresme en el marc del programa Temps de Cures que promou el Departament d’Igualtat i Feministes de la Generalitat de Catalunya i amb la col·laboració dels ajuntaments del territori.

El servei de canguratge a domicili és per a infants de 0 a 16 anys i per ajudar, especialment les dones, en les tasques de cura familiar. Es presta entre les 7h i les 21h i es pot utilitzar com a màxim 6 hores a la setmana que poden estar distribuïdes de dilluns a divendres en una, dues o tres actuacions setmanals. Els canguratges poden ser puntuals o per cobrir una necessitat durant un període de temps més llarg. En aquest darrer cas, la sol·licitud s’ha de renovar mensualment.

Per tal de poder atendre correctament la demanda, cal fer la petició de dia i hora amb antelació. Les sol·licituds online es poden registrar aquí.

El Consell Comarcal del Maresme l’ofereix a les persones que resideixin en algun dels 25 municipis de menys de 20.000 habitants: Alella, Arenys de Mar, Arenys de Munt, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d’Estrac, Calella, Canet de Mar, Malgrat de Mar, Òrrius, Palafolls, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Santa Susanna, Teià, Tiana, Tordera i Vilassar de Dalt.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *