Vitralls i arbres caiguts, principals afectacions del temporal de vent a Calella

La Policia Local ha tancat el pas de la Riera Capaspre per inundació a conseqüència del temporal marítim i de vent que ha pres protagonisme aquesta passada mitjanit amb diferents desperfectes a la via pública i amb cops de fins a 80 km/h. Segons informa el Servei Meteorològic del Maresme en les pròximes hores aquest episodi de temporal ha d’anar a menys i no s’esperen precipitacions.

Les ratxes de vent han assolit aquesta passada nit fins als 80 km/h en poblacions com Calella, on la Policia Local ha fet diverses actuacions per desperfectes a la via pública. A l’hotel Fragata la Policia Local ha actuat conjuntament amb Bombers pel despreniment d’un vidre d’un dels balcons de l’establiment. S’ha assegurat el carrer movent 7 vehicles per evitar possibles danys. També han fet una actuació a l’estació de Rodalies on han hagut de retirar una vidriera despenjada i han talat un arbre caigut al carrer Joan Coromines que impedia el pas en direcció ascendent.

A Pineda les ratxes de vent també han arribat fins als 90 km/h causant diferents desperfectes com fanals caiguts al carrer de Mar, o fins i tot el despreniment de la tanca del Pont de la Riera a tocar del Passeig Marítim. També s’han detectat destrosses al sector de la pagesia, amb hivernacles i instal·lacions agrícoles malmeses.

A Malgrat la Policia Local ha rebut prop d’una desena de trucades per incidents causats pel vent, com per exemple l’avís per una pèrgola que s’ha desencaixat d’un dels hotels del Passeig Marítim. Fins al lloc dels fets s’ha desplaçat una dotació dels Bombers que han assegurat la zona.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *