El desfibril·lador del carrer Església ja torna a ser visible i accessible

Ja no hi ha bolsos exposats al carrer ni penjats a la paret que bloquegin l’accés i impedeixin veure a l’aparell desfibril·lador semiautomàtic que està instal·lat al carrer Església, just davant la Cooperativa l’Amistat. A requeriment de l’Ajuntament de Calella, el propietari del negoci que va obrir fa uns mesos ha retirat els articles uns centímetres endins.

El tinent d’Alcaldia i responsable de Territori, Marc Buch, ha explicat que el Govern Municipal va contactar amb el comerciant en constatar que es produïa una sobreocupació a la via pública i que alterava la funció pròpia de l’aparell.

Sempre hem de garantir que estigui ben visible per si s’ha de fer servir. Des de l’Ajuntament hem parlat amb les persones que porten el negoci, se li ha demanat que enretirés les mercaderies com pertoca i així ha estat. Ha entès la necessitat de deixar visible el DEA i ho ha acabat fent.

Buch ha explicat que l’exposició d’articles a la via està subjecte a la normativa municipal i que, en base a això, s’ha fet el requeriment al propietari del negoci.

Tot i puntualitzar que les gestions es van fer abans que l’associació Calella Centre entressin una instància a l’Ajuntament, Buch ha agraït la bona predisposició dels veïns a l’hora de col·laborar pel bon funcionament de la ciutat.

És d’agraïr que la ciutadania es posi en contacte amb nosaltres perquè ens ajuden a millorar coses, tot i que en aquest cas l’Ajuntament ja ho havia detectat.

El desfibril·lador semiautomàtic d’Església forma part de la xarxa Calella Cardioprotegida, que inclou un total de 13 aparells repartits per diferents punts de la ciutat, cobrint espais d’alta concurrència. Els aparells incorporen controls i indicadors d’assessorament i d’instruccions verbals que faciliten les descàrregues en cas d’aturada cardiorrespiratòria.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *