“Die göttliche Ordnung”, aquest vespre a la sessió del CineClub de la Sala Mozart

die-goettliche-ordnung

El cicle de CineClub de la Sala Mozart, que organitza Foto-Film Calella, projectarà aquest vespre una pel·lícula suïssa ambientada als anys 70 i que aborda la lluita de les dones per assolir drets i llibertats. Entre ells, poder votar a les eleccions igual que els homes. El títol traduït és “L’ordre diví”, es va estrenar l’any 2017 i va rebre tres premis al Festival de Tribeca, entre ells el del públic.

La pel·lícula es projectarà en versió original subtitulada a les nou del vespre a la Sala Mozart, en una nova sessió del cicle del CineClub de Foto-Film Calella. A les nou del vespre. L’entrada costa 4,50 euros.

L’ordre diví (Die göttliche Ordnung) és un drama suís protagonitzat per una jove que viu dedicada a cuidar el seu marit i els seus dos fills. Nora i la resta de dones de la comunitat d’un petit poblet viuen totalment desconnectades del canvi social que s’està produint com a conseqüència de les manifestacions del maig del 68. Quan ho descobreixen, es transformen en activistes que decideixen lluitar pels seus drets i llibertats. Entre ells, el de votar a les eleccions.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *