El Govern Municipal crea la nova regidoria d’Internacionalització, que portarà l’alcaldessa

Imatge d'arxiu
Imatge d'arxiu

Montserrat Candini ha confirmat que s’ocuparà de la nova cartera d’Internacionalització, lligada a l’activitat turística i als projectes que s’impulsin en el futur centre d’iniciatives empresarials de l’Hostal Vell. En una entrevista a Ràdio Calella TV, l’alcaldessa també ha explicat els motius del canvi de mans de la regidoria de Seguretat que en l’últim mandat portava Albert Torrent (Junts per Calella) i de la qual ara se n’ocuparà Josep Torres (PSC).

El nou Govern de Calella tindrà una regidoria específica per reforçar la internacionalització de la ciutat. I se n’ocuparà directament l’alcaldessa Montserrat Candini, tal com ha confirmat en una entrevista a Ràdio Calella TV.

Porto directament Cultura, Economia local -que abasta comerç, consum, fires, turisme, promoció econòmica, etc-, Transparència, Internacionalització i Planificació de ciutat.

Candini va signar dissabte el nomenament dels tinents d’Alcaldia -en seran cinc- i el decret de delegació de competències entre els membres del seu Govern. En destaca el canvi de responsable de Seguretat, que fins ara havia estat el tinent d’Alcaldia Albert Torrent. Ara l’assumeix el líder dels socialistes, Josep Torres. L’alcaldessa ha negat que el canvi estigui motivat per les crítiques que va llançar el sindicat UGT sobre la direcció tècnica i política de la plantilla de la Policia Local.

No, perquè els que ens podíem sentir directament o indirecta assenyalats també formem part del govern i un govern cohesionat com el nostre és únic i solidari. I la presa de decisions és corresponsabilitat de tots (…) El regidor Torres em va traslladar que li feia il·lusió assumir aquesta responsabilitat, cap problema. Sempre va bé entomar nous reptes.

El líder del PSC assumeix també mobilitat i la regidoria d’Habitatge. Amb ella, tots els projectes de creació de nou habitatge social anunciats durant la campanya.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

  Accepto la política de privacitat