La bandera blava ja oneja a Garbí

És l’acte simbòlic que dona el tret de sortida a la temporada de bany, a les vigílies de Sant Joan i l’entrada a l’estiu. L’hissament de la bandera blava a la platja de Garbí permet a la ciutat de Calella fer gala d’un tram de litoral d’excel·lència, tant en termes mediambientals com de serveis i d’accessibilitat. Aquest matí s’hi han desplaçat l’alcaldessa Montserrat Candini i el tinent d’Alcaldia de Serveis de ciutat, Albert Torrent.

Candini ha fet èmfasi en el caràcter internacional de la bandera blava i en el fet que garanteixi el compliment d’uns estandards de qualitat sobre aspectes ben diversos.

No únicament la netedat de la sorra i l’aigua de la platja, sinó que també reconeix els esforços que es fan a nivell de personal a tota la platja, que és d’una gran extensió tant d’amplada com de llargada.

La bandera blava oneja a Garbí, acompanyant la Q de Qualitat turística que atorga l’Institut per la Qualitat Turística Espanyol.

Tot el litoral calellenc amb el segell Biosphere

Les platges Gran i de Garbí, a més de la cala de Les Roques, s’han adherit al compromís Biosphere de sostenibilitat turística, que garanteix la qualitat del servei al turista en relació als 17 objectius de desenvolupament sostenible de les Nacions Unides. També han renovat el compromís a les poblacions de Pineda de Mar -per a les platges de la Riera i la dels Pescadors- i a Santa Susanna -per a la platja de Llevant-.

El Biosphere es coordina al Maresme a través del Consorci de Promoció Turística i amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *