El govern aparca temporalment el projecte per obrir un bar al Parc Dalmau

Per segona vegada, ningú s’ha presentat al concurs públic per portar la gestió del bar del Parc Dalmau, que el govern volia que s’obrís a l’esplanada de l’accés al pavelló municipal. Era un projecte del govern de Junts i el PSC per dinamitzar l’espai verd i reforçar els serveis als usuaris de l’equipament esportiu i del parc infantil, que està pendent de renovació. Quan s’hagi executat la inversió – forma part del paquet del pressupost participatiu del 2023 –, llavors el govern avaluarà de quina manera treure novament l’oferta. El regidor d’Esports, Manel Vicente, ha avançat a Ràdio Calella TV que no serà una decisió que es prengui en el curt termini, però que no hi renuncien. “Estem convençuts que pot funcionar”, ha afirmat.

No hi haurà una tercera licitació a curt termini però tampoc la renúncia explícita al projecte. El govern reacciona al fet que hagi tornat a quedar desert el concurs públic per gestionar el bar del Parc Dalmau que vol que s’obri a l’esplanada de davant del pavelló municipal, per donar servei als usuaris de l’equipament esportiu però també a les famílies que porten els infants als jocs. El regidor d’Esports de l’Ajuntament de Calella, Manel Vicente, es mostra convençut que el bar “pot funcionar” però reconeix que potser aquest no era el moment. En aquest sentit, avança que ho tornaran a plantejar quan s’hagin executat les millores previstes al parc infantil, que es finançaran amb els diners del pressupost participatiu del 2023. No s’ha fet públic els terminis previstos per dur a terme l’actuació.

Estem convençuts que un bar al Parc Dalmau pot funcionar, però no ha sortit quan ho hem posat damunt la taula per segona vegada. Ara descartem tornar-ho a treure a curt termini, però continua sent un dels projectes que volem tirar endavant en l’actual mandat municipal.

Per Vicente, el resultat de la licitació no és conseqüència d’una oferta poc atractiva. Considera que el plec de clàusules – que es va refer després de quedar deserta en primera instància – era interessant en termes econòmics i prou flexible quant als horaris.

Es permetia ampliar horaris respecte uns mínims, que eren els fixats. La intenció és que havia d’estar obert quan hi hagués activitats dins el pavelló, o en les hores punta del parc infantil. A partir d’això, tot era ampliable.

El termini de la concessió s’havia ampliat fins als 10 anys i també es contemplava un mòdul prefabricat més gran i amb més prestacions. El bar podria dispensar begudes alcohòliques, que va ser un dels punts en què els partits es van enganxar en el debat plenari.

El govern sí descarta totalment portar-lo a l’interior de l’equipament esportiu per qüestions de normativa – que en prohibeix la venda – i perquè l’espai on antigament havia funcionat s’hi habilitarà un gimnàs d’ús exclusiu per als esportistes.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *