El Govern ofereix a l’oposició participar en el grup de treball sobre el futur de l’hospital

El Departament de Salut vol asseure en una mateixa taula a l’Ajuntament de Calella i a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva per acordar com s’ha d’abordar i quina solució s’ha de donar al problema de falta d’espai a l’Hospital Sant Jaume. És la proposta amb la que ha respost a l’oferiment del Govern Municipal de cedir per a usos assistencials o sanitaris els 2.800 metres quadrats de dret a vol que surten de l’operació urbanística del supermercat Aldi. L’executiu local ha informat que hi designa tres representants polítics -Marc Buch (JxC), Josep Torres (PSC) i Ramon Llamazares (JxC)- i un tècnic: l’arquitecte municipal. Ara, ofereix a la resta de grups municipals que també hi participin.

El regidor portaveu del Grup Municipal de Calella en Comú, Sebastián Tejada, ha exposat que Salut reclama sòl edificable per a l’ampliació de les instal·lacions hospitalàries i que, per tant, l’oferta del Govern no és vàlida. En aquest sentit, ha anunciat Tejada, els comuns declinen participar del grup de treball si únicament es contempla aquesta proposta.

El Departament de Salut diu que això no serveix per activitat assistencial i que seria dubtós que servís per altra cosa, però recorda que necessita disponibilitat de territori per enllestir la reforma de l’Hospital, ja sigui a l’espai d’ara, amb les ampliacions que toqui, o en un de nou (…) Li vam respondre a Candini que no estem disposats a participar en un consell per debatre què farem amb un altell amb el qual no hi estem d’acord però sí a prendre decisions estructurals per millorar l’hospital.

L’obtenció del dret a vol sobre l’edifici comercial està subjecte a l’aprovació definitiva de la modificació del Pla General d’Ordenació Urbanística i del conveni entre l’Ajuntament de Calella i Aldi Supermercats.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.