El Gremi anima els restauradors a sumar-se a la marca gastronòmica del Maresme

Set establiments de restauració de Calella estan adherits a la marca Sabors del Maresme de mar i de munt que el Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme va crear fa un any amb l’objectiu de reivindicar els productes de proximitat i identitaris de la comarca, com són el pèsol i la maduixa, o el vi de la DO d’Alella. Ara, el Gremi d’Hostaleria del Maresme anima a la resta d’empreses locals a sumar-s’hi i aprofitar-ho com una plataforma de promoció dels seus propis negocis. Ho ha dit la seva presidenta, Isabel Mallol, a l’entrevista del magazine A l’FM i +.

El Gremi d’Hostaleria del Maresme anima els restauradors de la comarca que ofereixen els productes de la terra i del mar a sumar-se a la marca creada ara fa un any pel Consorci de Turisme del Maresme, que impulsa campanyes per donar-les a conèixer. Ho ha dit la seva presidenta, Isabel Mallol, a l’entrevista del magazine A L’FM I +:

Ja hi ha molts restaurants que ofereixen aquests productes però si s’inscriuen a la marca es podran aprofitar de les campanyes de promoció que ofereix el Consorci, i és gratuït. Això és el que volem fomentar. Convidem a tots els restauradors del Maresme.

Els restaurants adherits poden participar a les jornades gastronòmiques del pèsol i de la maduixa que s’organitzen a la comarca i se’ls donarà visibilitat a les xarxes socials del Consorci de Turisme del Maresme, que alhora ofereix formació específica, a canvi d’abastir-se i treballar amb empreses de la Xarxa de Productes de la Terra i cellers de la DO d’Alella.

En aquest moment, Sabors Maresme ja compta amb gairebé una setantena establiments adherits. De Calella n’hi ha set: les guinguetes Nui i Bahari, i els restaurants El Cielo, El Drac, In-Geni, Marítim i Neska Polita.

A continuació pots recuperar íntegrament l’entrevista a la presidenta del Gremi d’Hostaleria del Maresme, Isabel Mallol:

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.