El ‘Holi Festival’ de Festa Major se celebrarà finalment a la Plaça Lluís Gallart

Canvi d’ubicació de la gran festa dels colors que tindrà lloc aquest dimecres, 23 de setembre, en el marc de la Festa Major de la Minerva. La celebració es trasllada a la Plaça Lluís Gallart. Així ho ha informat l’organització del ‘Holi Festival’, que assegura que la reubicació no alterarà el disseny de la festa de colors i música, amb la qual es preveu portar a la ciutat una adaptació de les celebracions que tenen lloc a l’Índia per l’arribada de la primavera.

El gerent de Gira Events, Josep Grima, ha explicat el canvi d’ubicació del Holi Festival, la gran festa dels colors que tindrà lloc dimecres a les 12 del migdia a la Plaça Lluís Gallart i no a la platja Gran de Calella, com s’havia previst inicialment.

En declaracions al programa especial de Ràdio Calella amb motiu de la Festa Major de la Minerva 2015, Grima ha assegurat que aquest contratemps d’última hora no deslluirà la gran festa dels colors, que es desenvoluparà tal i com s’havia dissenyat.

Hi haurà música i els participants podran recollir unes bosses individuals amb pols tenyida que hauran de llançar a l’aire seguint les indicacions.

Es recomana als participants portar roba blanca. Tot i que la composició de la pols tenyida és natural i es pot rentar fàcilment, s’aconsella que les peces de vestir siguin usades per si en quedessin restes. També untar-se amb crema hidratant per retirar el tint de la pell i protegir els visors de telèfons mòbils i càmeres.

L’Ajuntament de Calella és coorganitzador de l’esdeveniment.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *