Nou atac vandàlic a la seu d’ERC de Calella

Nou atac a la seu d’ERC, on hi han aparegut pintades a la façana, persiana i porta. La mateixa agrupació local d’ERC ho ha denunciat a través de les xarxes socials. A les pintades s’hi pot llegir “Espanya, Espanya, Espanya” i es veu com s’han fet gargots en els cartells que pengen del vidre.

El portaveu d’ERC a Calella, Xavier Ponsdomènech, ho ha condemnat en declaracions a Ràdio Calella, i ho atribueix al moment històric que viu el país.

Diríem que entre cometes, sembla que estigui emmarcat dins la normalitat del moment històric que vivim. Sempre en aquests moments, on hi ha debat, on hi ha moviments socials, doncs sempre apareixen aquests tipus d’assenyalament, de pintades i d’intimidació. El que busca, és aquesta reacció de por i d’assenyalament, però nosaltres no tenim por, estem esperançats, som conscients del moment històric que viu el país i serem ferms i seguirem dempeus.

Ponsdomènech ha assegurat que de moment no saben qui hi ha al darrera, però que no deixaran emportar-se per aquests tipus d’accions que no representen a ningú.
Les pintades van aparèixer la matinada de dissabte a diumenge. Ara des d’ERC insten a què la ciutadania segueixi mobilitzant-se al carrer i celebren que Calella segui un poble mobilitzat.

La gent s’està mobilitzant, constantment, sense deixar el carrer, on veiem als nostres joves al capdavant que no han perdut la por. Gent nova que mai havia sortit al carrer…. Són les reivindicacions pacífiques les que ens aporten i sumen, i per on hem de seguir.

Junts per Calella, PSC i la CUP, han condemnat les pintades. El portaveu de Junts per Calella, Marc Buch, feia un tuit on condemnava qualsevol pintada o agressió, i denunciava que l’anonimat no ajuda a la resolució definitiva del dret a decidir. El regidor del PSC, Josep Torres, també ho ha condemnat en l’entrevista al programa La Ciutat. Xavier Nogués, membre de la CUP Calella, també ho ha fet durant la tertúlia de La Ciutat.

La seu d’ERC ja va patir un atac vandàlic dies abans de les eleccions municipals. En aquella ocasió la seu de Junts per Calella també s’hi va veure afectada.

Compartir

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.