El PDeCAT anuncia que la Fundació Miquel Valls rebrà 50.000 euros del pressupost estatal

Les negociacions del Pressupost General de l’Estat del 2023 permetran que la Fundació Miquel Valls percebi un ajut extraordinari de 50.000 euros per al finançament de la seva activitat en favor de les persones afectades d’ELA i les seves famílies, així com l’impuls de la investigació científica sobre la malaltia. Així ho ha donat a conèixer avui el PDeCAT-Junts per Calella, que havia esmentat els comptes perquè s’incorporés aquesta partida i una altra per resoldre els problemes d’indundacions que es produeixen al tram d’Anselm Clavé entre Amadeu i Costa i Fornaguera, que finalment ha decaigut.

El portaveu del PDeCAT-Junts per Calella, Albert Torrent, ho ha donat compte del resultat de les esmenes negociades amb el Govern del PSOE i Unidas Podemos en declaracions a Ràdio Calella TV.

És una bona injecció perquè necessiten més diners dels que podem donar-los, per desgràcia. Però va decaure l’esmena per a la inversió al carrer Indústria, a la zona on l’aigua s’embassa. Si no arriba a través del Pressupost General de l’Estat s’haurà de buscar d’una altra banda.

Des de la Fundació Miquel Valls s’ha agraït el gest del partit en favor de les persones afectades d’ELA i l’aportació que servirà, també, per impulsar la investigació científica de la malaltia neurodegenerativa.

Potser t'interessa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.